Genoprettelse af den hemmelige kode

Hvis du har glemt den hemmelige kode, kan du gendanne den på enheden eller på My Kaspersky-portalen.

Hvis enheden ikke har forbindelse til internettet, kan du gendanne den hemmelige kode på My Kaspersky-webstedet.

Sådan gendanner du den hemmelige kode på enheden:

Denne mulighed for at gendanne den hemmelige kode er kun tilgængelig, hvis din enhed ikke er låst af en systemlås.

1. Når du bliver bedt om at indtaste den hemmelige kode, skal du trykke på Jeg har glemt koden.
  2. Indtast adgangskoden til din My Kaspersky-konto.
  3. Tryk på Nulstil hemmelig kode.
  4. Indtast den nye hemmelige kode.
  5. Bekræft den nye hemmelige kode.

Den nye hemmelige kode kan anvendes.

Sådan gendanner du den hemmelige kode på My Kaspersky-webstedet:

1. Åbn My Kaspersky på en hvilken som helst enhed.
  2. Log på My Kaspersky med samme konto, som du brugte til at konfigurere funktionen.
  3. Gå til afsnittet Enheder.

Åbn panelet for den mobilenhed, du ønsker at administrere via fjernadgang.

4. På fanen Genoprettelseskode skal du klikke på knappen Hent kode.

Genoprettelseskoden vises på webstedet.

5. Indtast genoprettelseskoden i Kaspersky-appen på enheden.
  6. Tryk på Nulstil hemmelig kode.
  7. Indtast den nye hemmelige kode.
  8. Bekræft den nye hemmelige kode.

Den nye hemmelige kode kan anvendes.